Spoed loodgieter Schiedam

Home | Loodgieter Schiedam | Blog | loodgieter service schiedam

    • Dringend en met grote spoed hebben we een spoed loodgieter uit Schiedam nodig

We zijn druk bezig om een pand op de Schiedamse straatweg aan te kopen. Er woonde een ouder echtpaar en de erfgenamen willen snel tot verkoop overgaan.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

 

Bel 078-2048035

 

 

Het pand is uit 1920 en sterk verwaarloost we hebben met spoed een loodgieter nodig die ons gaat helpen met deze klus, er is totaal niets aan onderhoud of reparatie gedaan.

Loodgieter SchiedamVoor deze klus hebben we advies nodig van een spoed een loodgieter uit Schiedam om een plan van aanpak te maken.

Vaak weten deze spoed Loodgieters veel over de historie van de panden. uit Schiedam. Morgen hebben we om 11.00 uur een afspraak en hebben dringend behoefte aan advies van een Erkende loodgieter uit Schiedam.
.
Buiten de aankoopsom van het huis moeten we overzicht hebben welke kosten er nog bovenop komen.

Alle loodgieters werkzaamheden van het dak tot de kelder moeten worden bekeken en er moet globaal een kostenplaatje gemaakt worden door de spoed loodgieter uit Schiedam

De Spoedloodgieter Schiedam moet binnen 48 uur een scherpe offerte maken betreffende vervanging of reparatie dak en dakgoten, centrale verwarming en radiatoren.

Ook willen wij een goed advies van de spoed loodgieter Schiedam over vloerverwarming.Loodgieter Schiedam

Nieuw te installeren badkamer, met ligbad, douche toilet en bidet, de spoed loodgieter Schiedam zal nauw betrokken worden bij de keuken installatie.
Een plan voor de keuken indeling, en het op maat laten maken ligt er al, ook hier hebben we een goed advies voor nodig van de erkende loodgieter Schiedam.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

 

Bel 078-2048035

 

 

De spoed loodgieter Schiedam moet absoluut de riolering vernieuwen, de aansluiting op de hoofd riolering bedraagt 20 meter. De tuin wordt ook helemaal opnieuw aangelegd, de loodgieter hoeft dan geen rekening te houden met de beplanting.
Onze wens is ook dat er een buitenkraan en douche komt, de spoed loodgieter Schiedam gaf ons dat zij dat kunnen aanleggen.

Spoed loodgieter Schiedam is het juiste adres voor alle loodgieters werkzaamheden, bel ons voor een gratis offerte.

Loodgieter Schiedam | Blog | loodgieter service schiedam